Voor het goede doel (Stichting LOEK@YOU) hebben wij een video gemaakt om jongeren te inspireren over twee hele belangrijke thema’s: gezondheid & zelfontwikkeling. Deze is te vinden in de nieuwe blog die zij hebben geschreven.

 

In deze video is de oprichter van YOFI (Sven) aan het woord:

 

Stichting LOEK@YOU:

Stichting LOEK@YOU helpt kinderen en jongeren van 4 tot en met 21 jaar. Het gaat hierbij om kinderen die zijn vastgelopen of niet goed mee kunnen komen op school en die soms zelfs thuis zijn komen te zitten. Zij bieden individuele zorg en begeleiding, met als uitgangspunt de mogelijkheden en talenten van het kind. Zij zien de kinderen voor wie ze zijn, zodat ze zich thuis voelen en na een tijdje op eigen kracht verder kunnen. Neem voor meer informatie een kijkje op hun website.

 

YOFI heeft voor deze stichting gekozen omdat wij er van overtuigd zijn dat de focus op gezondheid en zelfontwikkeling cruciaal is in het leven van deze kinderen. Door bewust te worden van deze thema’s zullen jongeren zichzelf verder ontwikkelen, steviger in hun schoenen staan, doelen bereiken en steeds dichter bij hun optimale geluk komen.

 

Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden! Deel jouw mening over onze video door een mail te sturen naar yofitraining@gmail.com.