WIE ZIJN WIJ

YOFI is opgericht door Sven aan de hand van één specifieke droom…

”De volgende generatie nog sterker, gezonder en gelukkiger maken. Want.. zij zijn dé toekomst & hun toekomst ligt in onze handen!

Dit proberen wij te realiseren door op een laagdrempelige- en actieve manier bewustzijn te creëren over het belang van mentale, fysieke en sociale gezondheid.

Wij geven actieve trainingen op basisscholen en bso’s, in combinatie met onze unieke berenvrienden.

Hallo! Ik ben de hersen-beer. Deze naam heb ik gekregen omdat ik gek ben op de hersenen. De hersenen zitten onder ons haar in het hoofd en wegen ongeveer 1 tot 1,5 kilogram. Dit kleine wondertje stuurt ons hele lichaam aan. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat jij jouw arm kan bewegen als je dat wil. Snap je nu waarom ik zo dol ben op de hersenen? Ik wil je er alles over vertellen!

Hallo! Ik ben de lichaam-beer. Dit komt omdat ik gek ben op het menselijk lichaam. Er zitten zoveel verschillende dingen in ons lichaam, bijvoorbeeld bloedvaten, spieren, botten, weefsel, organen… En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar weet jij ook waarom je al deze verschillende dingen in je lichaam hebt? Ik sta letterlijk te springen om het jou allemaal uit te leggen!

Hallo! Ik ben de vrienden-beer. Zoals je ziet heb ik twee appels bij me, één voor mezelf (die heb ik al in mijn mond) en één voor mijn beste vriend. Ik vind vrienden namelijk heel belangrijk. Samen spelen, samen leren en samen groeien. Hoe mooi is dat? Vrienden geven mij energie, laten mij lachen en ik kan met ze huilen. Weet jij waar vrienden allemaal goed voor zijn? Word mijn vriend, dan vertel ik het je!

Hallo! Ik ben de voeding-beer. Zoals je ziet ben ik even lekker aan het hangen. Ik ben namelijk aan het uitbuiken. Ik ben gek op gezonde voeding. Ik merk dat ik altijd zo vol raak van al die groente die ik op een dag binnen krijg. Soms eet ik ook wat minder gezonds hoor, daar kan ik ook erg van genieten. Maar ik vind het vooral belangrijk dat ik weet wat ik eet. Vandaar dat ik de afgelopen tijd veel over voeding heb geleerd. Zal ik je er meer over vertellen?!

HET TEAM VAN ONZE DROMEN

Eelco
Bewustwordingstrainer

Mijn naam is Eelco, een van de YOFI bewustwordingstrainers. Ik geef gymlessen diverse basisscholen en bso's en vind het belangrijk om kinderen mee te geven dat sporten alleen maar draait om plezier maken. In mijn vrije tijd speel ik heel graag volleybal!

Sven
Founder

Ik ben Sven en mijn doel is om de volgende generatie te inspireren met onze visie. Ons geweldige team zet zich elke dag in om kinderen te voorzien van nieuwe inzichten op een laagdrempelige en speelse manier. Samen maken wij de toekomst een stukje gezonder en gelukkiger, daar geloof ik in!

Sven
Bewustwordingstrainer

Mijn naam is Sven & YOFI biedt mij de unieke kans om mijn geleerde theorie toe te passen in de praktijk, door het geven van onvergetelijke trainingen aan kinderen. Mijn doel is om kinderen niet alleen te laten sporten, maar ook uit te leggen waarom sporten en bewegen zo belangrijk is.

Channah
Bewustwordingstrainer

Dit is Channah, een van onze bewustwordingstrainers. Met haar energieke karakter vertelt zij kinderen graag meer over haar passies: sporten, surfen & gezondheid!

Amy
Bewustwordingstrainer

Dit is Amy, een van onze bewustwordingstrainers. Met haar frisse blik op gezondheid en haar leuke manier van training geven probeert zij de kinderen de dag van hun leven te geven.

Bram
Business coach

Wij geloven in de kracht van een combinatie tussen talent en ervaring. Vandaar dat wij Bram Rodenburg aan ons team hebben toegevoegd als ervaren business mentor en klankbord.