ONZE TRAININGEN

Wij geloven dat het creëren van bewustzijn op jonge leeftijd leidt tot een gezonder en gelukkiger leven. In onze trainingen leggen wij uit waarom voldoende beweging en gezonde voeding zo belangrijk is, omdat wij middels deze kennis (indirect en onbewust) gezonde patronen voor in de toekomst stimuleren.

Dus… GROEI BERESTERK MET YOFI!

YOFI TRAINING

Een energieke YOFI trainer voorziet de kinderen van een speelse- en actieve training, waarin plezier maken, simpele kennisoverdracht en energie kwijt kunnen centraal staat.

YOFI + TRAINING

Een energieke YOFI trainer legt op een laagdrempelige- en actieve manier het belang van gezondheid uit. Elke uitdagende training krijgt één thema waar de kinderen meer informatie over krijgen. Bewegen en leren, dat is wat wij in de YOFI + training combineren.

TRAINING VOOR MEDEWERKERS

In deze training geven wij (wetenschappelijke) tips en kennis aan medewerkers om het gedrag van kinderen op een gezonde manier te beïnvloeden. Daarnaast triggeren wij de interactie tussen medewerkers, waardoor er een lerende omgeving ontstaat.

TRAINING TEMPLATES

Wij bieden ook templates van onze YOFI trainingen aan. Deze templates zorgen ervoor dat jullie medewerkers zelf de leerzame- en actieve trainingen kunnen geven aan de kinderen.

groei beresterk met YOFI