LOCATIES

Stap 1 is gelukt!

Stap 2: Zoek de poster die bij jouw locatie hoort om te zien wat ik heb geleerd!

Eelco
Bewustwordingstrainer

Mijn naam is Eelco, een van de YOFI bewustwordingstrainers. Ik geef gymlessen diverse basisscholen en bso's en vind het belangrijk om kinderen mee te geven dat sporten alleen maar draait om plezier maken. In mijn vrije tijd speel ik heel graag volleybal!

Sven
Founder

Ik ben Sven en mijn doel is om de volgende generatie te inspireren met onze visie. Ons geweldige team zet zich elke dag in om kinderen te voorzien van nieuwe inzichten op een laagdrempelige en speelse manier. Samen maken wij de toekomst een stukje gezonder en gelukkiger, daar geloof ik in!

Sven
Bewustwordingstrainer

Mijn naam is Sven & YOFI biedt mij de unieke kans om mijn geleerde theorie toe te passen in de praktijk, door het geven van onvergetelijke trainingen aan kinderen. Mijn doel is om kinderen niet alleen te laten sporten, maar ook uit te leggen waarom sporten en bewegen zo belangrijk is.

Channah
Bewustwordingstrainer

Dit is Channah, een van onze bewustwordingstrainers. Met haar energieke karakter vertelt zij kinderen graag meer over haar passies: sporten, surfen & gezondheid!

Amy
Bewustwordingstrainer

Dit is Amy, een van onze bewustwordingstrainers. Met haar frisse blik op gezondheid en haar leuke manier van training geven probeert zij de kinderen de dag van hun leven te geven.

Bram
Business coach

Wij geloven in de kracht van een combinatie tussen talent en ervaring. Vandaar dat wij Bram Rodenburg aan ons team hebben toegevoegd als ervaren business mentor en klankbord.