LOCATIES

Stap 1 is gelukt!
Stap 2: Zoek de poster die bij jouw locatie hoort om te zien wat ik heb geleerd!

Monique
Bewustwording trainer

Hallo daar, mijn naam is Monique. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de Haagse Academie voor Lichamelijk Opvoeding, aangezien ik graag wil gymjuf wil worden! De bewustwording van kinderen over het effect van sporten op je gezondheid vind ik een goed initiatief. Daarom geef ik met alle plezier een deel van de trainingen bij YOFI! 

Jens
Bewustwording trainer

Hallo, mijn naam is Jens. Ik heb de opleiding sport en bewegingsleider succesvol afgerond en ben momenteel aan het afstuderen voor de opleiding sport, bewegen en gezondheid. Beide opleidingen en diverse stages hebben ervoor gezorgd dat ik veel ervaring heb op het gebied van training geven en dat ik goed om kan gaan met kinderen. Daarnaast ben ik een enthousiaste, sociale en sportieve jongen en volleybal ik momenteel op Eredivisie-niveau.

Sven
Bewustwording trainer

Mijn naam is Sven. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen afgerond en ga nu verder studeren aan de Academie van Lichamelijke Opvoeding (ALO). Uiteindelijk wil ik gymleraar worden. YOFI biedt mij een unieke kans om mijn geleerde theorie toe te passen in de praktijk door het geven van trainingen aan kinderen. Mijn doel is om kinderen niet alleen te laten sporten, maar ook uit te leggen waarom sporten en bewegen zo belangrijk is.

Jelmer
Bewustwording trainer

Zoals veel kleine jongens droomde ik van een topsport carrière, van het scoren van het winnende doelpunt in de Champions League finale tot aan een boksgevecht winnen op de Olympische Spelen. Afgelopen anderhalf jaar ben ik erachter gekomen dat ik toch meer binnen de sport wil betekenen. YOFI biedt mij hierin een kans om te groeien en te leren naast mijn sportopleiding. Ik kan alleen maar hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als ik. Zie ik jullie snel?!